Hírek, események – 2022

Őszi grafológiai konferencia – november 19.
A szakma találkozóján a grafológia érdekességei, hasznosságai kerülnek a fókuszba. Petőfi Sándor kézírásának elemzésére is sor kerül. A fórumaink szervezését is exponáljuk. Helyszín: Lurdy Konferencia Központ. Szervező: Magyar Írástanulmányi Társaság.
A rendezvény, sajnos, nagyon alacsony színvonalú lett. A társasági élet szinte nem is volt. Petőfi csontvázáról sok szó esett. A grafológiai életről nem történt előadás sem. Konklúzió: intenzíven szerveznünk kel a Grafológiai Fórumunkat, 2023. február 17-én tartjuk. Nagyon hasznos lesz a grafológia szakma számára is.!

A politikai pártok honlapjait is elemezzük- november 10.
A Grafológiai Fórumunkon megtárgyaltuk a kibernológiai elemzések fontosságát is. A pártok honlapjainak elemzése különösen hasznos lesz a közélet számára is.

Újítók és Feltalálók Napja – október 12.
Az EU-EXPO Innováció témakörében szervezzük meg évente. Idén a Testkultúra témakörével kombináljuk. A gyógyfürdők hasznosságát is exponáljuk, alkalmazzuk a Dinamikus grafológiai tesztelés módszerünket is.

Az Életmód-expón exponáljuk a kibernológiát – szeptember 18.
Önálló standon grafologizálunk, és a kibernológiai tudományunkat is alkalmazzuk. A mostanra nagyon divatos plakátokat, posztereket is elemezzük, és javasolunk javításokat is, ha szükséges. A kibernológia a politikai szférában is hasznos lesz, erről is tanácskozunk az Életmód-expón a Lurdy Konferencia Központban. A közösségi élet fejlesztése is fontos témánk.

Grafológiai Fórumot tartottunk augusztus 29-én.
Az Orczy kert nagyon kellemes, jó panorámájú hely, a fórumunknak nagyon praktikus volt. Megtanácskoztuk a grafológia új fejlesztéseit. Az egyik legfontosabb újításunk a dinamikus grafológiai tesztelés. Lehet alkalmazni testedzés, gyógyterápia, wellness, masszázs, előtt és után is. Jól diagnosztizálható a szociál-pszicho-szomatika jellemzői, és javaslatokat lehet tennünk a fejlesztésre, majd pedig detektálható a változás. A grafojóslás módszerünket is alkalmazzuk és fejlesztjük is, különösen a rendezvények világában, a szerencsejátékokban, a művészi alkotásokban nagyon hasznos.
A tanácskozásaink végén döntöttünk arról, hogy a következő fórumunkat november 11-én tartjuk. Addig jó reklámozással, partnerszervezéssel bővülünk.

Multifunkciós tanácskozásunk terve – augusztus 22
A kibernológia hasznosságát sikeresen leteszteltük. Most már jöhet az expanziónk. A vállalkozói szférának, az egészségügynek, a szórakozáskultúrának, a művészeteknek, a rendezvényeknek nagyon jó, hasznos tanácsokat tudunk adni..Az augusztus 29-i Grafológiai Fórumunkon megbeszéljük a további expanziónkat és az értékesítési lehetőségeket is. A társaságunknak kreatív tanácskozásait ezentúl havonta 1-2 alkalommal megszervezzük.

Divattervezés grafológiai elemzéssel – augusztus 14.
Ezt a régi fejlesztésünket, hogy a kézírás elemzése alapján is lehet ruhát tervezni, a szépségversenyünkön, a Miss Írisz választáson külön is exponáljuk. A mai világban nagy szükség van a kreativitásra és a fantáziára is – a GrafoDivatDesign szinte mindenkinek ajánlható. Nagy bemutatónkat a Szépség Világnapján, október 14-én tartjuk, de addig is lehet kipróbálni. Jó varrodák, design-stúdiók és a diákság összefogása indul!

A politikai pártok honlapjának elemzése – július 23.
Nagyon informatív kibernológiailag a pártok honlapjai. A mentalitásuk, szándékaik, közéleti érzékenységű és aktivitásuk is nagy mértékben tükröződik a honlapjaikon. A Társaságunk tanácskozásának ez lesz a témája. Az eredményeket publikálják augusztus 25-én..

*Komplex fórumokat is szervezünk – június 29.
A kibernológia, a grafológia nagyon sok helyen alkalmazható. A rendezvényeken, a sport-wellness helyeken, gyógyhelyeken, szállodákban, művésztelepeken is. Erről tanácskozunk a meghívott cégvezetőkkel, szakemberekkel, és ennek a Társaságunkra is jó lesz a visszahatása.
Start: 2022. július 18.

Kezdődik a csillagászati nyár – június 21.
A csillagállás különösen kedvez a  kreatív, különleges fejlesztéseknek a testkultúra és a szórakozás terén is.

Fontos újításunk: “Grafológiai fórumokat” szervezünk a főbb témaköreink – egészség, fitnesz, wellness, gyógyszállók, művészet – szervezőinek, cégvezetőinek. Tájékoztatjuk őket, hogy miért értékes, hasznos a grafológia alkalmazása a szakterületükön is. A grafológus szakma továbbfejlesztését is fogja ez eredményezni. A fórumokon a kibernológiáról is lesz szó, javaslataink, fejlesztéseink kerülnek exponálásra.
Az első szakmai tanácskozásunkat a fórumokról az Életmód expón tartjuk, június 12-én.

Ipari innováció kibernológiával támogatva – május 10.
Az Ipar napjain, a Hungexpón különleges kísérletezésbe kezdünk: a megjelent kiállítók prezentációját értékeljük, elemezzük kibernológiailag, és a tanácsainkat közöljük az illetékes standvezetővel. A lényeg, hogy a fejlődési lehetőségekre fókuszáljunk, de a kapcsolatiság is javuljon. Amennyiben szignifikánsan hasznosak lesznek a tanácsaink, akkor rendszeresítjük ezt a tevékenységünket.
Eredmények, konklúziók:

Előadásunk a Thai Chi napon – április 30.
A grafológia és a thai chi kapcsolata volt az egyik fő témája a rendezvénynek és a grafológia mellett akivel Kibernológi jai is nagyon fontos fókuszpontba került. Hogyan lehet az energiánkat ésszerűen felhasználni ez egy fontos téma és a Kibernológi ja tudománya is segít ebben ezt be bírja bebizonyosodott és a hallgatók visszajeleztek hogy igenis őket érdekliUtán a Kibernológi ja és a grafológia is.

Grafológusok konferenciája – április 23.
A kézírás az emberiség egyik legintelligensebb találmányainak egyike. A kézírás grafológiai elemzése alapján tudunk visszakövetkeztetni az író személy szociál-őszicho-szomatikus jellemzőire is. A konferencián új vezetőséget is választunk. Előadást tart dr. Agárdi Tamás, a magyar grafológia egyik megalapítója is.
A grafológia a kibernológia tudományunk egyik forrása.

A kibernológia tudománya is témája a TesTudaT Konferenciánknak – március 25.
A XXI. században az informatikának nagy a jelentősége. Kérdés: hova fejlődik az emberiség? A kibernológia tudományának expanzióját is meg kell szervezzük, annak érdekében, hogy a szebb, jobb világ, az angyalok felé haladjunk, és ne az elzombiasodásba. Éppen ezért a kellemes, jó, humoros, vidám, szórakoztató rendezvényeket fogjuk támogatni.

Kidolgoztuk a grafológiai szakma új dimenzióját – február 22.
Tesztelünk edzés előtt és után is. A javulást egyértelműen ki lehet mutatni grafológiai elemzéssel, és lehet további javaslatokat tenni. Tehát a grafológiai elemzés diagnosztikai, terápiás javaslati módszer lehet, detektálhatjuk a tanácsaink eredményességét. Különösen hasznos lehet ez fitnesz szalonokban, weelness szállodákban, üdülőkben, kultúrházakban.

Évindító partink – január 28.
Az éves programjainkat ismertetjük, beszéljük meg. A kibernológia tudományát is exponáljuk. Az informatika terjedése indukálja, hogy egészséges mértékben és módon internetezzünk. Érdemes!
A közösségi életünk és a szórakozás-kultúránk fejlesztésére külön fókuszálunk. Az EU-EXPO Klubunk nagyon hasznos lett, ezért az idei EU-EXPO is még klubhálózat-szerű lesz októberben. A Szépség Világnapját idén 20. alkalommal szervezzük meg, célunk, hogy valódi világnap legyen, az ENSZ jóváhagyásával. A Miss Írisz választásban is sokat újítunk: csapatverseny is lesz. Az ideológiánknak, a Dialektikus idealizmusnak a terjesztése kiemelten fontos tervünk, akciónk. És a vidám, egészséges életünk erősítése is – a Kibernológusok Társasága égiszében is.

Komplex akciót, szolgáltatást indítunk szervezetek részére – január 12.
A politikai pártok, a sportszervezetek, az egyházak, a művészeti szervezetek, a szórakoztató központok, az oktatási szervezetek honlapjait is elemezzük kibernológiailag, és az elemzésünk eredményeit közöljük a honlapokhoz tartozó szervezetek vezetőségével. És jelezzük nekik, hogy a személyzeti munkájukban, a szervezet fejlesztése érdekében is nagyon hasznos lehet a kollektíva tagjainak a grafológiai elemzésünk is.
A sportversenyzőknek hasznos lehet, ha a gátak, blokkok felderítése és korrigálása után új erőre kapnak.
A politikusoknál a megfelelő ambicionálásorientációja át is stimulálja a grafológiai elemzés.
Az iskolásoknál a talentum felismerése időben különösen hasznos lehet.
A művészeknél a tehetség erősítése és a gátak oldása jól jön.
A szórakozásunk megújítása a közönség karaktere, igénye és orientációja fontos a jó programoknál.
Természetesen nagyon szigorú, nagyon korrekt az etikánk, meg lehet bennünk bízni. Az elemzések díja 5000-50000 Ft a részletektől függően.
Komplex módszerünk rendkívül hatékony, ezért szinte mindenkinek gasznos lehet!