Hírek, események – 2023

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! – december 23-25.
A szeretet, az újjászületés, a fejlődés ünnepe Karácsony. A jó család nagyon fontos, a jó terveink szintén. Egészségesen fejlődjünk!
*+*
Ünnepélyes tanácskozást tartunk – december 9.
A kibernológia tudománya bebizonyosodott. Érdemes terjeszteni is. Erről is tanácskozunk a december ö-i After-partin. Grafoklubot is szervezünk fő témánk az egészség, a tehetség tesztelés, a szórakozás.
*+*
35 éve kezdtük el szervezni a Grafoklubot – november 9.
Fantasztikusan jó társasági élet jött létre. Havi rendszerességgel szerveztünk klubdélutánokat, melyeken a grafológia alkalmazhatóságai, a jó grafológiai társaság fejlesztése volt a fókuszban a grafoklubokon.  Műsorvezető Henter Zsófia volt, az alapító Szilvásy Péter. Egy év fejlődés után Agárdi Tamás létrehozta a Magyar Írástanulmányi Társaságot. A grafológia hasznosságát a Kibernológia is bizonyítja.
*+*
A vállalkozói szférát is támogatjuk – november 7.
Fontos, jó információkat is tudunk adni cégeknek, vállalkozóknak pl. a honlapjuk kibernológiai elemzése alapján. Főleg rendezvényeken tudjuk ezt alkalmazni.
Az EU-EXPO Innováció napja – október 12.
A kibernológia hasznosságát a partnereinknek úgy kommunikáljuk, hogy pl. a honlapjait, plakátjait, berendezéseit is elemezzük, és tájékoztatjuk a fejlesztési lehetőségekre. A grafológiai fórumainkon pedig az egészségügy fejlesztésére külön fókuszálunk, hiszen fontos, hogy az orvostudomány tudjon érdemeben foglalkozni, gyógyítani a betegségek pszichés komponenseivel. Ebben a grafológia az egyik legjobb, hiszen a kézírásban leképződik a duktor szociál-pszicho-szomatikája. A kibenológiát a Társqqsságunkban is exponáljuk, megtanácskozzuk a fejlesztéseket.  Az idei EU-EXPO X. 9-15. és a Jó Istenek 85. Hetében jó a szellemi hátterünk is.
Felmértük a Kibernológia elfogadottságát – szeptember 30.
Sok szakmai rendezvényen teszteltük és alkalmaztuk is tudományuk elfogadottságát is. Az eredmény nagyon jó lett! Következésképpen intenzíven folytatjuk fejlesztéseinket.

“Grafológiai fórumokat” is szervezünk – szeptember 1.

A főbb témaköreink – egészség, fitnesz, wellness, gyógyszállók, művészet – szervezőinek, cégvezetőinek. Tájékoztatjuk őket, hogy miért értékes, hasznos a grafológia alkalmazása a szakterületükön is. Az egészségügy megreformálása érdekében Grafológiai Fórumokat, előadásokat, kiképző tréningeket, elemzéseket is tartunk. Fontos, hogy a gyógyítók tudják értelmezni a betegségek pszichés komponenseit, okait, és megoldásukat is.
A grafológus szakma továbbfejlesztését is fogja ez eredményezni!
2023. szeptember 14. – Grafoklub + Kibernológusok tanácskozása + EU-EXPO Klub + Before-party
2023. szeptember 24. Életmód expón a Lurdy Konferencia Központban.
*+*
EU-EXPO Klub – augusztus 4.
Az 1988-ban alapított Vállalkozók Klubja elérte célját, a magyar vállalkozói szféra kialakult és nagyon nagy eredményeket elért. A fejlődésünk új dimenziója, hogy 2021. december 24-én a Vállalkozók Klubja reinkarnált az EU-EXPO klubunkban. A szellemvilágot és a testkultúrát is fejlesztjük. A jó közösségi élet, a sikeres gazdasági élet, a jó szórakozás is fontos szempont az EU-EXPO Klubokon. A mostanin megbeszéljük az EU-EXPO 2023-as terveit, a Szépség Világnapja X. 14. programját, az ideológiánk terjesztését, a szórakozáskultúránk fejlesztését is. A szeptember 14-i Before-partink tervezése is napirenden. Megalkotjuk az EU-EXPO klub dalát is. Az EFISZ Aktivista klubjait is felfejlesztjük. A Kibernológusok Társaságát is mozgósítjuk, nagy újításainkat a grafológiában exponáljuk.
*+*
A kibernológia tudományát propagáljuk – július 5.
A több éves tesztelésünk, fejlesztésünk alapján mára bebizonyosodott, hogy a kibernológia valódi tudománnyá fejlődött. A szociál-pszichológia is fontos része a kibernológiának. Érdemesnek tartjuk a megfelelő partnereinknek a tanácsadásainkat exponálni, és egy komplex fórumot is szervezünk, melyen a grafológia, a kibernológia alkalmazhatóságát prezentáljuk. A Kibernológia tételei bebizonyosodtak, és nagyon hasznos ennek ismerete. Az augusztus 4-i EU-EXPO klubon is demózunk. Fejlődjünk!
***
Nyári napforduló – június 21.
A Nap a Rák jegyébe lép, e napon van a jó, különleges akciók startja. Érdemes különlegességeket is aktiválnunk.
A Klubpartinkon, június 29-én az Orczy kertben, a grafológia különleges fejlesztésére és a kibernológia hasznosítására is különösen fókuszálunk. Régi és új partnereinket inspiráljuk, fejlesztjük.
***

Kreatív tanácskozásokat is szervezünk – május 29.
Egy rendezvény honlapjának kibernológiai elemzése során rávilágíthatunk a problémákra, a nehézségekre, melyek megoldására is tudunk kreatív tanácsokat adni. Ennek következtében a rendezvény sikeresebb lesz. Ezt a projektünket az Életmód-expón indítjuk. Persze politikai pártok, szervezetek honlapjait is tudjuk majd elemezni, fejleszteni.

Grafológiai fórum az egészségügy fejlesztése érdekében – május 2.
Partnereink rendezvényeire (pl. Életmód expó, Naturportál) meghívunk egészségügyi cégek vezetőit, szakártőit is. Megtanácskozzuk, hogyan lehet alkalmazni az egészségügyben (rendelőintézetekben, kórházakban, stb.) a grafológia tudományát. A kézírás leképezi a duktor szociál-pszicho-szomatikus jellemzőit, melyek elemzésével rá lehet jönni, hogy egy betegségnek mik a pszichés kiváltó okai, és ezt hogyan érdemes gyógyítani, megoldani. Fejlesztésünk alapját képezi kb. 30 ezer kézírás elemzése, korábban kombináltuk az íriszdiagnosztikával is, és ennek alapján következtettük ki, hogy az egyes szervek állapotára mely betűk, szavak utalnak. A komplex Grafológiai Fórumunkat őszre tervezzük. Addig az eredményeket publikáljuk, fejlesztjük is.

Politikai pártok honlapját is elemezzük- április 24.
Megfigyeltük, hogy a pártok aktivitása, eredményessége nagyon leképződik a honlapjaikban. Mennyire aktuálisak, milyen információkat tartalmaznak, milyen designjuk, kapcsolatrendszerük – ezek fontos szempontok. A vizsgálataink eredményeiről tájékoztatjuk a pártok illetékeseit, megbeszéléseket is szervezünk.
A továbbiakat megtanácskozzuk a Kibernológusok Társaságában, meghívott partnereinkkel is.

TesTudaT Konferencia – március 25.
Fő témáink: ideológiánk a Dialektikus idealizmus, Megfiatalodás 60 év felett – mozgalmunk, grafológiai-kibernológiai fejlesztéseink, az egészségügy reformja, a szórakozáskultúránk megújítása, az idei EU-EXPO és a klubhálózatunk szervezése. A konklúziókat megtanácskozzuk és majd publikáljuk a partnereinknek, a klubtagjainknak. Az Expó-innovációra és a Testkultúra témaköreinkre nagyon fókuszálunk.

Nemzetközi Nőnap – március 8.
Ünnepeljük a nőket, az istennőket is ezen a napon. Virággal, pezsgővel, desszerttel – a lényeg, hogy legyen jobb, egészségesebb a szebbik nem, a nők!

Kibernológusok tanácskozása – február 25.
A kibernetika és a grafológia fúziójaként jött létre a kibernológia tudománya, a XXI. század karakterológiai diszciplínája. A mostani tanácskozáson rendezvények, politikai pártok és egyházak honlapjainak elemzése is fő témánk. Szombaton 15 órakor kezdünk a MOM Sportban, a Lelkes Ásványbörzén. Az eredményeket exponáljuk is.

A Társaságunk fejlesztésére fókuszálunk a klubpartinkon is – február 17.
A Kibernológusok Társaságát már tíz éve megalapítottuk. Megújulásunk már nagyon hasznos lesz. A grafológiát és a honlapkészítést, valamint a rendezvények plakátjainak a designját jól tudjuk alkalmazni, sokakat érint és érdekel is. A március 25-i TesTudaT Konferenciánk egyik fontos témája a grafológia, a kibernológia társadalmi és egyéni hasznosságainak ismerete. Ezt is megtárgyaljuk. A politikai pártok és az egyházak honlapjait elemezzük, kreatív csoportunkban is. A kibernológia a XXI. század egyik új karakterológiai diszciplínája, magyar találmányunk, megérdemli, hogy a társadalmunkban is elismerésre tegyen szert. Ezért is aktivizáljuk a társaságunkat.

Az Életmód expón is megjelenünk – január 28-29.
A grafológiai szolgáltatásunk mellett a kibernológia tudományát, alaptételeinket is propagáljuk. Fókuszálunk a szakmai továbbfejlesztéseinkre, fórumtanácskozást is tartunk január 29-én. A Kettős grafológiai tesztelés projektünket prezentáljuk, alkalmazzuk. Grafológiai kiképző tréningünket is megszervezzük. A céges partnerek szervezése is fontos.

Aktivizáljuk a tudományunkat – január 3.
Bebizonyosodott, hogy a kibernológia nagyon jó, hasznos és fontos tudomány lett, ezért a közéletben, a tudományban, a szórakozás világában különösen jó lesz alkalmazni. A részleteket megbeszéljük a tanácskozásainkon, és az Évindító partin, január 20-án is. A Grafológiai Fórumainkat az Életmód expón, január 28-án celebráljuk. A szemléletünk, a világnőzetünk alapjait az ideológiánk, a Dialektikus idealizmus képezi.

*+*+*