2017-07-11
Ha megtekintjük a www.kormany.hu oldalon a Miniszterelnökség aloldalon, az Európai uniós ügyekért és az Európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkárságok aloldalait, akkor rögtön észrevehetjük, hogy ezeken az oldalakon rendkívül hiányos a cikkstruktúra. Az előbbin júniusban nincs is bejegyzés, meg sem említik, hogy milyen eredményekkel zárult a máltai elnökség és az új elnökséget betöltő Észtországot sem említik meg.

Az EU-s fejlesztésért felelős (felelőtlen) államtitkárság, vezetője egy Vitályos Eszter nevezetű hölgy, legutoljára 2017. február 3-án írt bejegyzést. Az EU fejlesztésekkel kapcsolatban 2016 júniusában jelent meg egy iromány, ami igazából csak az NGM kompetenciájába tartozott.

Konklúzió:
Alapos okkal feltételezhető, hogy az Orbán Viktor, nagykorú személy, a Fidesz jelenlegi elnöke által vezetett Fidesz-KDNP koalíció morálisan blokkolja az EU-s pozitív effektusokat, ezáltal erősítva azt a destruktív szándékukat, hogy idestabilizálni próbálják az Európai Uniót.

Kifejtés:
Az internetes publikációk nagymértékben leképezik a forrás mentalitását, kapcsolatiságát, viselkedését, szándékait. Sok más aloldalon szinte hetente vannak cikkek, de ezt a leglényegesebb külkapcsolati területet, az EU-s relációnkat lényegesen elhallgatják, minimális hozzárétéssel és aktivitással szervezik. Nagy a valószínűsége annak, hogy Orbán Viktor posztfeudalista kísérleteit próbálják előkészíteni (erről már írtunk 2006-ban is, amikor bekövetkezett augusztus 20-án a telepatikus tömegmanipuláció). Bár eleve vesztésre, halálra vanítélve a kísérletezgetésük, de menekülnek a hatalom megtartásába, mert pontosan tudják, hogy nem kapnak kegyelmet, nem érdemlik meg.

Feladatunk:
A felismerés, a tájékoztatás után megtanácskozzuk, mit érdemes tenni. Az EU-s kapcsolatainkat hogyan érdemes fejleszteni, erősíteni. Az EU illetékeseit is tájékoztatni fogjuk a negatív jelenségek okairól, háttereiről, bandatagjairól.

Vélhetően jó partnerekre fogunk találni a nemzetek egységét képviselő, erősítő Európai Unióban.

Első lépéseink e téren: az EU adta fejlesztések, támogatások, eredmények exponálása, publikálása. (Ez az, amit a mostani “kormány” még csak meg sem kísérelt, de az őrült, esztelen plakátkampányaival már többször nekiment értelmetlenül au EU-nak. Ezt a felelőtlen magatartást kellene valahogy kompenzálnunk!)

Kormányzati Tanácsadó Jósda * Európai Fiatalok Szövetsége * Budapest, 2017. 07. 11.

********europanap2016