A Vállalkozói, Párkapcsolati és Talentum Teszt-Centrumokat 2002 tavaszán kezdtük el rendszerbe állítani, a Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub, a Kormányzati Tanácsadó Jósda, a Diákok és Vállalkozók Fóruma és az Európai Fiatalok Szövetsége fejlesztésében, szervezésében.

Főleg grafológiai, asztrológiai, kártyavetési, frenológiai, fonológiai … kibernológiai módszereket alkalmazunk a tesztelésénél és a tanácsadásnál. Szakértőink széles spektrumban rálátnak a vállalkozói, az oktatási, a párkapcsolati, az egészség témákra.

Tanácsaink hasznosak a kezdő és fejlődő vállalkozásoknak: személyzeti, partner-kapcsolati, rendezvényszervezési, beruházási és más témakörökben.

A párkapcsolatok kialakításában, fenntartásában, fejlesztésében sok hasznos információkat tudunk adni.

Főleg az iskolásoknak, de szinte mindenkinek érdemes feltárni, bebizonyítani, hogy mihez van talentumuk, tehetségük a tudományok, a művészetek, a sportok terén. 2021-ben országos hálózatot fejlesztünk ki.

Az EZO-szigetünk egy komplex szolgáltatás rendezvényekre specializálva. Többféle, fajta módszerrel foglalkozó szakértőket szervezünk egy kisebb szigetre, ahol a Teszt-Centrumunk is megjelenik.

Szeretettel várjuk a rendezvényszervezők jelentkezését – a publikációjuk elemzésére, rendezvényükön való megjelenésünk kapcsán.

Teszt-Centrumunk és EZO-Szigetünk 2022-ben:
Június 17-18. – Életmód-expó * Lurdy Konferencia Központ

2021-ben:
November 19 * Testvér-Fesztiválok Fóruma
Október 30-31 * Életmód Expó
Március 25. – XV. TesTudaT Konferencia

A legelső EZO-Szigetet még 2012 októberében, a Budapesti Nemzetközi Vásáron (BNV), a Hungexpón szerveztük meg, hatalmas közönségsikerrel.

Aktualizálva: 2021-02-06 * 11-14 * 2022-04-23