A kézírás az emberiség legintelligensebb találmányainak egyike!
A grafológia is ezt bizonyítja.

 

A grafológiai elemzés tárgya egy személy által kézzel leírt szöveg, írás.
A grafológia azon alapszik, hogy a kézzel írt szövegből nagymértékben vissza tudunk következtetni az író személy (duktor) jellemére, tehetségére, viszonyulásaira, viselkedésére, egészségére, párkapcsolatára, szocializáltságára, stb.
A Kibernológia 1. Alaptétele is ezt implikálja.
A kézírásunk során komplex szociál-pszicho-bio-feedback folyamat alakul ki, és ez ilyen jó módon más módszerrel nem igen érhető el.
A kibernológiában ezt felismertük, és megállapíthattuk, hogy pl. az internet jól leképezi a társadalmat (nagy részben), és az alkotókat is. A visszahatás több téren jelentkezik, lényeges effektusokkal is.
A kibernológia új dimenziója a grafológiának, a kézírás elemzésének.
***
Érdemes arra is fókuszálnunk, hogy a másik, pl. a bal kezünkkel is tudjunk írni. Ennek az a lényeges hatása, hogy a jobb agyféltekénket stimuláljuk, és a szellemvilággal is jobban tudunk kapcsolatban lenni, különösen az angyalainkkal.
***
Komplex kibernológiai, grafológiai akciónkat 2022. március 29-én indítottuk. Interneten és személyesen, a helyszíneken is tartunk előadást, elemzéseket, tanácsadásokat. Díja: 3-20 ezer forint, függően a részletességtől.
***
Fontos fejlesztésünk, programunk:
“Grafológiai fórumokat” szervezünk a főbb témaköreink – egészség, fitnesz, wellness, gyógyszállók, művészet – szervezőinek, cégvezetőinek. Tájékoztatjuk őket, hogy miért értékes, hasznos a grafológia alkalmazása a szakterületükön is.
A grafológus szakma továbbfejlesztését is fogja ez eredményezni!
Start: 2022. június 12. 15-17h * Életmód expón, a Lurdy Konferencia Központban.

Következik:

Életmód-expó – 2022. IX. 17-18. * Lurdy Konferencia Központ
Önálló standunkon prezentáljuk a grafológiát, elemzünk és a kiképző tréningünket is szervezzük. A talentumot is teszteljük.

Grafológiai Fórum * 2022-11-11 * Az egészségügy, a testkultúra fejlesztése a fő témánk.


További információk és elemzés céljából kapcsolat:
0670-2260641 * efiszeya@gmail.com * info@kibernologia.hu
Szilvásy Péter témagazda, okl. vegyészmérnök,  grafológus.
Facebookon: Grafológia

***
A kibernológia során több ember alkotásából (pl. honlap, plakát, berendezés) tudunk visszakövetkeztetni az alkotókra, a forrásra. Tanácsainkkal segíteni tudjuk a sikerességet.
***

******

A grafológia egyik fontos on-line szolgáltatásunk
A kibernológiát a grafológia és a kibernetika szintéziseként hoztuk létre.
A kézírás elemzése, a grafoterápi, a grafojóslás nagyon hasznos szakterületünk, ezért kifejlesztjük az on-line, face time videós grafológiai elemzésünket.
Különösen szervezeteknek, vállalkozóknak, sportolóknak, művészeknek, diákoknak lesz majd nagyon hasznos a komplex szolgáltatásunk. A módszerünk nagyon egyszerű: on-line Face time (telefonosan) lehet jelentkezni, és kb fél oldal kézírást bemutatni az érdeklődőknek.
Nagyon szigorú az etikánk, a bizalmas információkat csak a duktornak mondjuk el – lehet rövid, két-három konkrét kérdésre fókuszáló. Lehet bővebb és teljes, kb. fél órás elemzés.
Cégeknek is nagyon tudjuk ajánlani a különböző feladatok, pozíciókra alkalmasság vizsgálata grafológiával nagyon informatív, hasznos, jó.
Politikai pártoknak, önkormányzatoknak ugyancsak hasznos lesz ez, hiszen a honlapjuk kibernológiai elemzésével is tudjuk kombinálni komplex szolgáltatásainkat.
Start: 2021. április 2. A részletek a Grafológia aloldalunkon található.

További információk és elemzés céljából kapcsolat:
0670-2260641 * efiszeya@gmail.com * info@kibernologia.hu
Szilvásy Péter témagazda, okl. vegyészmérnök,  grafológus.

******

A grafológia több verziója is beilleszkedett már a kibernológia tudományába:

A Grafoterápiának különösen jó hatása van a duktor személyiségének, egészségének fejlesztésében, javításában is. A grafoterápia implikálta a Kibernológia 2. fő tételét (az alkotás megváltoztatása visszahat a forrásra is) és a 4. fő tételével is kollerál.

A grafojóslás az 5. tételünkkel korrelál. A tartalmas kézírásból megállapítható, hogy az adott témában milyenek a jövőképei a duktornak. A negatív és a pozitív jellemzőket is detektálni lehet a kézírásból. Az etikánk a pozitív jövőkép erősítése mellett van, a negatívumokat felismerjük és megoldatjuk a duktorral.

A grafológia szerepe a 21. században nagyon fontos témával foglalkozik: az ember, emberiség és a felsőbb szintek relációjával.
Tény, hogy a kézírással közvetlenül tudunk kapcsolatot létesíteni a minket kísérő, védő szellemekkel , az angyalokkal is.
Kérdés: hol látszik a kézírásban ez a reláció? A megoldást a kiképző tréningjeinken ismertetjük.

Hogyan tudjuk javítani, fejleszteni, bővíteni ezeket a hasznos, jó kapcsolatainkat – az internetes publikációkban, a művészi alkotásokban, a rendezvények designjaiban, a politikai pártokban, a vallási kultúrákban, az erotikában?

******

A grafológia másik nagy perspektívája: ha a duktor váltja az író kezét (pl. ha jobbkezes volt, írjon bal kézzel is), akkor ennek milyen következménye, hatása lesz a duktorra – szellemi, kapcsolati, testi szinteken?
Bebizonyosodott, hogy ez a módszer rendkívül hasznos!
Ezzel kapcsolatban egy különlegességet is bemutattunk 2020. március 25-i XV. TesTudaT Konferenciánkon =a Duna Palotában rendeztük meg)

******

Összeállította: Szilvásy Péter okl. vegyészmérnök, grafológus, a kibernológia tudományának és a Kibernológusok Társaságának megalapítója, témagazdája.

www.x-party.hu * www.kibernologia.hu * www.euexpo.eu
y@x-party.hu * info@kibenrologia.hu * 0670-2260641 * efiszeaya@gmail.com

*****
Aktualizálva: 

Budapest, 2017-12-02 * 2019-04-14 * 05-29 * 07-20 * 2020-02-11 * 05-18 * 10-13 * 2021-02-28 * 03-11 * 08-27 * 2022-01-05 * 01-14 * 03-29 * 05-28 * 06-03 * 08-10 * 09-01