Újabb lehetőségek

A kibernológia tudományát, alaptételeit több éven keresztül teszteltük, és bebizonyosodott, hogy tényleg a XXI. század karakterológiai tudományainak egyik legjelentősebbike.

A 2017-es tanácskozásainkon felvetődött, hogy nem csak leíró, elemző tudomány, hanem tervező, szervező aspektusai is vannak a kibernológiának.

A rendezvények megtervezés, szervezése, menedzselése állt a fókuszunkban: hogyan lehet egy jó kezdeményezéshez megfelelő partnereket, támogatókat és közönséget szervezni a kibernológiai alapismeretek alkalmazásával.

Kiderült, hogy a partnerek kiválasztásában 90%-os megbízhatósággal működik azáltal, hogy egy adott rendezvény honlapjának elemzése után a potenciális partnereket a honlapjaik elemzése alapján választottuk ki, és a megfelelő stílusban kommunikáltunk a forrással.

Ez nagyon jól bejött, és a rendezvények szervezésénél, reklám-propagandában is igénybe vettük a kibernológiát.

Kifejezetten hasznos volt!

A happy end-et a rendezvények helyszínének berendezése kibernológiai módszerekkel jelentette.

Most a következő lépésünk az, hogy az értékesítési feladatokban is alkalmazzuk a kibernológiát. Megjósolható, hogy e szakmának is lényeges javulását eredményezheti a kibernológia.

A tapasztalatainkat, a konklúziókat a nyár Kibernológiai Fórumon összegezzük.

Különösen az EU-EXPO, a Szépség Világnapja, a Görögdinnye-fesztivál, a az Európai Testvérfesztiválok Hálózata, a Rekreációs Táborok sikeres megszervezésére koncentrálunk.

 

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

A XII. TesTudaT Konferencia fontossága

A X. TesTudaT Konferencián alapítottuk meg a Kibernológusok Társaságát, 2015-ben
Ma már ott tartunk, hogy a kibernológia három főtételét leteszteltük, beigazoltuk igazságtartalmát.

Idén, 2017. március 25-én, a XII. TesTudaT Konferencián prezentáljuk a kibernológia negyedik főtételét. Ez rendkívül különleges lesz, és mindezek alapján expandáljuk a kibernológia tudományát. Nyolc éves megfigyelés, szisztematikus kutatás erre jó alapot ad.!

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Megvizsgáljuk a pártok honlapjait

Egy különleges vizsgálat keretében kibernológiai elemzést végzünk a Kormányzati Tanácsadó Jósda megbízásából.

A legismertebb politikai pártok, szervezetek honlapjait elemezzük, értékeljük.
A vizsgálatsorozatot az Európai Fiatalok Szövetsége és a Lélekkutató Intézet kezdeményezte.
A vizsgálati eredmények 2017 február első felében lesznek publikusak.

Kibernológusok Társasága
Budapest, 2017-01-12

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Sikeres, boldog 2017-et kívánunk!

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

kellemeskaracsonyt

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Vállalkozóknak különösen hasznos

A kibernológia tudománya nagyon széles spektrumban használható.

Az egyik fontosság: vállalkozóknak lehet hasznos tanácsokat adnunk a partner, üzleti kapcsolataik fejlesztése érdekében.

Először analizáljuk az alap honlapot, majd pedig a potenciális partnerek, ügyfelek honlapjait. Könnyen meg tudjuk állapítani a párhuzamokat, az összhangot, a kiegészítést és a disszonanciákat is.

Ezek után a vállalkozónak már könnyebb döntenie, cselekednie az együttműködés területén, hiszen azt is meg tudjuk mondani, hogyan, milyen stílusban, tartalomban, kik-kikkel kommunikáljanak.

Mindezekről részletesen tárgyalunk a XX. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválon, ahol egy külön standdal is megjelenünk.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Kódolj a jövődre!

A Kibernológusok Társasága szerint az internet, mint az emberiség egyik legintelligensebb találmánya, különösen alkalmas arra, hogy megfelelően, jól tudjuk programokkal is támogatni életünket, és sikeresek, szerencsések, nyereségesek, eredményesek legyünk.
A III. Jósdakonferencián, 2016. december 4-én erről részletesen is tárgyalunk. (2016-10-30) A kibernológia alkalmazhatósága bebizonyosodott, elsőbb a politikában (a pártok honlapjainak elemzésével), másodjára a vállalkozóknak.

A programozás ma már nem csak a szoftverfejlesztők szükséges munkaeszköze és titkos nyelve. Mindenkinek kell értenie a programozáshoz, legalább valamilyen szinten. A programozás ugyanis a XXI. sz. írástudása, amely az élet szinte minden területén megjelenik és hatékonyabbá teszi azokat. A zene hallgatás, a klíma berendezés használata, a hétvégi online bevásárlás, mind-mind szoftverekre épül.  Azért, hogy ezzel a dinamikus változással lépést tartsunk, és megértsük a világot körülöttünk, nem csak az épp használt technológiákat és kütyüket kell értenünk, hanem szert kell tennünk olyan képességekre és tudásra, amelyek segítségével könnyebben érvényesülünk ebben az új –digitális korszakban.

Digitális írástudásról akkor kezdtünk beszélni, amikor az eszközeink digitálissá váltak, napjainkra már a folyamatok váltak digitálissá. Nem értjük meg világunkat és nem tudunk részesévé válni, alakítani azt, ha nem ismerjük annak működését. A digitális folyamat nyelve pedig a kód.

Ha kódolni tanulunk, könnyebben megértjük a dolgok működésének logikáját, ötleteinket szórakoztató módon magunk is megvalósíthatjuk. Sőt mi több, segít abban, hogy elengedjük a fantáziánkat és kreativitásunkat, és bárkivel együtt dolgozhassunk. Nem számít, a hol vagyunk a világban, bármit közel hozhatunk magunkhoz. A programozás nem egy eszköz, hanem egyfajta rálátás a világra, készségek és képességek komplex együttese.

Forrás: www.ivsz.hu – Code Week Hungary – 2016-10-15-23.

Ehhez a nagyszerű programhoz mi is kapcsolódunk, hiszen a kibernetika alapjait is adja a számítástechnika.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Saját témáink támogatása kibernológiával

Mind az X-party1 témákat, mind az EU-Expo Klubot kibernológiailag is kontrolláljuk.
Ezzel az a célunk, hogy a kibertér mechanizmusait, szabályait figyelembe vesszük, sőt mi is alakítjuk annak érdekében, hogy a témáink sikeresek, nyereségesek, jók legyenek.
Az első nagy akciónkat a Szépség Világnapja (2016. X. 14.) komplex rendszerén exponáljuk.
Szakértői csapatot , szervező, tervező bizottságot hoztunk létre, valamint a Kormányzati Tanácsadó Jósdával is konspirálunk.

 

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Fejlődésünk harmadik fázisához érkeztünk!

Hogy mi az első és a második fázis?

Nos, az első a kibernológia felfedezése (2009) és a tudományos alapok kidolgozása volt. 2013 novemberében a Grafológusok Konferenciáján tartott előadásunkkal komplettáltuk ezt a szakaszt.
A második szakasz a validálás, a tesztelés.  Hogyan, miként, miért? – ezekre a kérdésekre kerestük a választ. 2016. május 21-én, a Magyar Világtalálkozóra érett meg.
A harmadik fázis a gyakorlati alkalmazás, az expandálás, a partnerség és a Kibernológusok Társaságának fejlesztése a célrendszerünk.
A szervezetek, a rendezvények cégek honlapjainak kibernológiai elemzésével nagyon sokat tudunk segíteni a partnereinknek, a tájékozódásunkat és partnerkapcsolatainkat jól tudja támogatni a kibernológia is! A harmadik fázis a nemzetköziség eléréséig tart.
A kibernológia X-party1 szisztémában lett kifejlesztve. Forrás honlapunk: www.x-party.hu.
Becsülhetően 2017. március 25-ig, a TesTudaT konferencián startol majd a 4. fázis.
Jelen központi honlapunk fejlesztése 2016. 12. 3-ra lesz teljes.

Az első Kibernológiai Konferenciának 2012. 12. 12-én tartottuk a Jósdakonferenciával közösen.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

A kibernológia meghatározása

A grafológia új dimenziója.A XXI. század karakterológiai diszciplínája.

A lényeg:
az internetes publikációk, plakátok, berendezések, alkotások szisztematikus és intuitív elemzése alapján készítünk karakterológiai jellemzést a forrásról, viselkedéséről, viszonyulásairól, tendenciáiról, stb.

Felfedezve, kitalálva: 2009. november
Első prezentáció: 2012. 12. 12-én az I. Jósdakonferencián.
Első szakmai jellegű előadás: 2013. november 16. – Grafológus Konferencia – előadó
Szilvásy Péter grafológus, ötlet és témagazda.

A Kibernológusok Társaságának megalapítása: X. TesTdaT Konferencia – 2015. március 25. – Bálna Budapest, Vörös Csillag VIP étterem.

kibernologia-b-2

The kibernológia (cybernology) is a new discipline of characterology, which consists of the fact that online publications prepared on the basis of a systematic characterization of the source frequency posters characterology.

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!