Megújultunk a Grafológusok Konferenciáján

A kibernológia, ami a XXI. század karakterológiai diszciplínája, a grafológia új dimenziójának is számít. A lényeg, hogy az internetes publikációk, plakátok, más emberi alkotások szisztematikus és intuitív elemzésével tudunk adekvátan következtetni a forrás viselkedésére, jellemére, kapcsolatiságára, eredményeire is.

A Magyar Írástanulmányi Társaság őszi konferenciáján – 2017. november 18. Lurdy Konferencia Központ – a kibernológiáról is fogunk szót ejteni szakmai körökben. Mér elég jól látszik, hogy tényleg korrekt tudománnyá fejlesztettük a kibernológiát, és érdemes expandálni, nagyobb, tudományos szakmai körben is megismertetnünk fontos lenne.

Azonban egy lényeges megújulásnak még előtte állunk. Kérdés, hogy mennyire viszi előre az emberiséget a digitalizáció? Erre kibernológiilag is választ szeretnénk kapni.

Tudományos hipotézisünk:
Ha az emberi (közösségi) alkotásokból vissza tudunk következtetni a forrásra (karakter, kapcsolatiság, tendenciák stb.), akkor lehet-e, és ha igen, akkor hogyan visszakövetkeztetnünk az istenre, istenekre?
Ennek folyománya: ha fejlődik az ember, akkor az isten is, és viszont.

Budapest, 2017-11-18

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Együtt a diákokkal és a vállalkozókkal

Ma már a legtöbb vállalkozásnak van honlapja, amit lehet és érdemes kibernologizálni.
A diákok kézírását meg grafologizálni leget.
A két elemzés eredménye – vállalkozó és diák együttműködése esetén – mibdkét fél számára hasznos.

A Vállalkozói, Párkapcsolati és Tehetség Teszt Centrumunkban különleges újításként bevezetjük a kombinált kibernológiai elemzéseket.

A részleteket prezentáljuk az EU-EXPÓN, a Feltalálók és Újítók Napján, 2017. X. 12-én.

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Különleges kísérlet

A kibernológia tudománya még elég újnak számít, éppen ezért nagyon fontos, hogy újabb és újabb lehetőségeket találjunk meg, dolgozzunk ki – ahol értelme van a kibernológiának.

A 2017. júliusi tanácskozásunkon megállapodtunk, hogy megvizsgáljuk kibernológiailag a társadalmi rendszereket és a domináns vallásokat.

Elemzésünk tárgyait képezik a nyilvános publikációk, prezentációk, filmek. Megnézzük a Magyar Népköztársaság Alkotmányát és összevetjük a mostanság aktuális Alaptörvényt is.

A Biblia, a Talmud és a Korán is a fókuszpontunkba kerül. Nagyon hasznos lesz feltárni, hogy az iszlamista őrült diktátorok milyen módon deriválódtak a vallásból.

A Bibliáról tudni kell, hogy az ókorban íródott. Kvázi egy ókori mesekönyv. Sok félrefordítás is van, és sok olyan dogmát is tartalmaz, amelyekről már kiderült, hogy nem igazak, értelmetlen a betartásuk, mert a világnézetünket degradálják.
A katolikus.hu oldal elemzése is visszaigazolta ezeket az állításainkat.
Súlyos problémának tartjuk, hogy nem lehet érdemben kommunikálni katolikus vezetőkkel, csak azoknak, akik benne vannak a körükben.

A Mózesi 10 parancsolat, lehet hogy akkor aktuálisak voltak, de mára már sokkal jobbakat tudott az emberiség megkomponálni arra, hogyan kell, érdemes az embernek élnie, viselkednie. ATeremtés könyvében súlyos logikai hibák is vannak. Közöttök az egyik leglényegesebb az, hogy a Napot csak egy égitestnek, világítónak deklarálja, pedig a Nap a földi élet forrása. Ráadásul a Napot a növények teremtését követő második napon hozta létre az Isten. Ez pedig ugyancsak logikai és metodikai hiba. Hiszen ezek szerint a növények tudnának élni sötétben is. A Biblia mint egyfajta kiinduló feltételezés lehet a világról, amit azonban a tények, a tapasztalatok már régen felülírtak.

A Korán is sok súlyos hibát tartalmaz. Az egyik ilyen, hogy az istennői princípiumot, a több isten létezését nemcsak lecsalja, hanem diktatórikusan elnyomja ezen életképeket. A valóságot jelentősen abberrálja ez a monoteista vallás is. Szignifikáns manifesztációja a nők ledegradálása, eltakarása az öltözékükben. Másodrangúnak vannak kezelve. A monoteizmus zsákutcájának az iszlám a végállomása. Érdemes visszafordulni, és a tapasztalható élettel összhangban lévő vallást, filozófiát, világnézetet érdemes követni.

Konklúzió:
Az Európai Fiatalok Szövetsége Alapelvei jól összefoglalják az életünk lényegét, az egyéni, a családi, párkapcsolatokat életet, a közösségben való jó élet lényegét, és a túlvilági szférák létezést. Dogmáktól mentes, mert ha valamelyik tételről kiderülne, hogy tévedés, akkor a korrekcióra van mód.

Ugyancsak izgalmas összevetni az Alaptörvényt, annak mentalitását, struktúráját, konzisztenciáját a dicsőséges szocializmus, a nyolcvanas évek Alkotmányával. Az Alaptörvény eleve hazug manipulációval indít, és különösen az U cikk, amelyben gyakran szerepel egy őrült, paranoistákra jellemző hazugság: a “kommunista diktatúra”. Mivel kommunizmus még nem volt Magyarországon, és ráadásul a kommunizmus és a diktatúra egymást kizáró fogalmak, ezért állítható, hogy akik kitalálták az Alaptörvényt, valójában egy feudalista restaurációval próbálkoznának. Eleve kudarcra vannak ítélve, mert a múltat nem lehet visszaállítani. Orbán Viktor idegösszeomlása emiatt nagyon valószínű.

A vizsgálatsorozatunkat még ebben a hónapban elindítjuk, és az első eredményeket, összegezve 2017. november 7-én, a Kommunizmus Konferenciánkon publikáljuk.

Az elemzéseket a Kibernológusok Társaságának égisze alatt folytatjuk le.

(A pitlák fideszesek spamelték ezt a cikkünket. – 2017-08-13)

Budapest, 2017-07-11 * 11-1

Kategória: Egyéb | 2 hozzászólás

Újabb lehetőségek

A kibernológia tudományát, alaptételeit több éven keresztül teszteltük, és bebizonyosodott, hogy tényleg a XXI. század karakterológiai tudományainak egyik legjelentősebbike.

A 2017-es tanácskozásainkon felvetődött, hogy nem csak leíró, elemző tudomány, hanem tervező, szervező aspektusai is vannak a kibernológiának.

A rendezvények megtervezés, szervezése, menedzselése állt a fókuszunkban: hogyan lehet egy jó kezdeményezéshez megfelelő partnereket, támogatókat és közönséget szervezni a kibernológiai alapismeretek alkalmazásával.

Kiderült, hogy a partnerek kiválasztásában 90%-os megbízhatósággal működik azáltal, hogy egy adott rendezvény honlapjának elemzése után a potenciális partnereket a honlapjaik elemzése alapján választottuk ki, és a megfelelő stílusban kommunikáltunk a forrással.

Ez nagyon jól bejött, és a rendezvények szervezésénél, reklám-propagandában is igénybe vettük a kibernológiát.

Kifejezetten hasznos volt!

A happy end-et a rendezvények helyszínének berendezése kibernológiai módszerekkel jelentette.

Most a következő lépésünk az, hogy az értékesítési feladatokban is alkalmazzuk a kibernológiát. Megjósolható, hogy e szakmának is lényeges javulását eredményezheti a kibernológia.

A tapasztalatainkat, a konklúziókat a nyár Kibernológiai Fórumon összegezzük.

Különösen az EU-EXPO, a Szépség Világnapja, a Görögdinnye-fesztivál, a az Európai Testvérfesztiválok Hálózata, a Rekreációs Táborok sikeres megszervezésére koncentrálunk.

 

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

A XII. TesTudaT Konferencia fontossága

A X. TesTudaT Konferencián alapítottuk meg a Kibernológusok Társaságát, 2015-ben
Ma már ott tartunk, hogy a kibernológia három főtételét leteszteltük, beigazoltuk igazságtartalmát.

Idén, 2017. március 25-én, a XII. TesTudaT Konferencián prezentáljuk a kibernológia negyedik főtételét. Ez rendkívül különleges lesz, és mindezek alapján expandáljuk a kibernológia tudományát. Nyolc éves megfigyelés, szisztematikus kutatás erre jó alapot ad.!

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Megvizsgáljuk a pártok honlapjait

Egy különleges vizsgálat keretében kibernológiai elemzést végzünk a Kormányzati Tanácsadó Jósda megbízásából.

A legismertebb politikai pártok, szervezetek honlapjait elemezzük, értékeljük.
A vizsgálatsorozatot az Európai Fiatalok Szövetsége és a Lélekkutató Intézet kezdeményezte.
A vizsgálati eredmények 2017 február első felében lesznek publikusak.

Kibernológusok Társasága
Budapest, 2017-01-12

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Sikeres, boldog 2017-et kívánunk!

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

kellemeskaracsonyt

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Vállalkozóknak különösen hasznos

A kibernológia tudománya nagyon széles spektrumban használható.

Az egyik fontosság: vállalkozóknak lehet hasznos tanácsokat adnunk a partner, üzleti kapcsolataik fejlesztése érdekében.

Először analizáljuk az alap honlapot, majd pedig a potenciális partnerek, ügyfelek honlapjait. Könnyen meg tudjuk állapítani a párhuzamokat, az összhangot, a kiegészítést és a disszonanciákat is.

Ezek után a vállalkozónak már könnyebb döntenie, cselekednie az együttműködés területén, hiszen azt is meg tudjuk mondani, hogyan, milyen stílusban, tartalomban, kik-kikkel kommunikáljanak.

Mindezekről részletesen tárgyalunk a XX. Ezoterikus Karácsonyi Fesztiválon, ahol egy külön standdal is megjelenünk.

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!

Kódolj a jövődre!

A Kibernológusok Társasága szerint az internet, mint az emberiség egyik legintelligensebb találmánya, különösen alkalmas arra, hogy megfelelően, jól tudjuk programokkal is támogatni életünket, és sikeresek, szerencsések, nyereségesek, eredményesek legyünk.
A III. Jósdakonferencián, 2016. december 4-én erről részletesen is tárgyalunk. (2016-10-30) A kibernológia alkalmazhatósága bebizonyosodott, elsőbb a politikában (a pártok honlapjainak elemzésével), másodjára a vállalkozóknak.

A programozás ma már nem csak a szoftverfejlesztők szükséges munkaeszköze és titkos nyelve. Mindenkinek kell értenie a programozáshoz, legalább valamilyen szinten. A programozás ugyanis a XXI. sz. írástudása, amely az élet szinte minden területén megjelenik és hatékonyabbá teszi azokat. A zene hallgatás, a klíma berendezés használata, a hétvégi online bevásárlás, mind-mind szoftverekre épül.  Azért, hogy ezzel a dinamikus változással lépést tartsunk, és megértsük a világot körülöttünk, nem csak az épp használt technológiákat és kütyüket kell értenünk, hanem szert kell tennünk olyan képességekre és tudásra, amelyek segítségével könnyebben érvényesülünk ebben az új –digitális korszakban.

Digitális írástudásról akkor kezdtünk beszélni, amikor az eszközeink digitálissá váltak, napjainkra már a folyamatok váltak digitálissá. Nem értjük meg világunkat és nem tudunk részesévé válni, alakítani azt, ha nem ismerjük annak működését. A digitális folyamat nyelve pedig a kód.

Ha kódolni tanulunk, könnyebben megértjük a dolgok működésének logikáját, ötleteinket szórakoztató módon magunk is megvalósíthatjuk. Sőt mi több, segít abban, hogy elengedjük a fantáziánkat és kreativitásunkat, és bárkivel együtt dolgozhassunk. Nem számít, a hol vagyunk a világban, bármit közel hozhatunk magunkhoz. A programozás nem egy eszköz, hanem egyfajta rálátás a világra, készségek és képességek komplex együttese.

Forrás: www.ivsz.hu – Code Week Hungary – 2016-10-15-23.

Ehhez a nagyszerű programhoz mi is kapcsolódunk, hiszen a kibernetika alapjait is adja a számítástechnika.

Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!