Hírek, események – 2021.

Kreatív tanácskozásokat tartunk – december 3.
A kibernológia tudomány mára már egzakttá vált – nagyon hasznos, fontos, érdekes információkkal, tanácsokkal segítjük tagjainkat, partnereinket, leendő partnereinket. A honlapok és a plakátok elemzése mellett a grafológiai elemzés is nagyon fontos. A továbbfejlődésünkre és az ügyfélkörünk bővítésére fókuszálunk a tanácskozásainkon. A december 12-i EU-EXPO Klubon, az Ásványbörzén, majd pedig a januári Évnyitó partinkon is külön exponáljuk a kibernológia tudományát, hasznosságait.

Testvér-Fesztiválok Fóruma – november 19.
A szórakozás-kultúránk lényeges megújítása, fejlesztése, a múlt értékei alapján – az egyik legfontosabb feladatunk 2022-ben. Ezt is megtárgyaljuk, és a diákság mozgósíthatóságát a rendezvények terén. Az EU-s kapcsolatainkat 2022 második félévében indítjuk, most inkább tájékozódunk a lehetőségekről. A klubtagjaink, partnereink egymással jó kapcsolatot tudnak kialakítani a fórumunkon. Havonta szervezzük. Következik: december 11. Ásványbörze a Lurdyban. A karácsonyi ünnepekre is fókuszálunk.
A partnereinket kibernológiai elemzéseinkkel, tanácsadásainkkal is segítjük.

Megjelenünk az Életmód expón – október 30-31.
Különösen jó ez a rendezvény, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Lurdy Konferencia Központ szervezésében. Az egészséges élet – módszerek, technikák, élelmiszerek nagy tárháza ez a rendezvény. Az EU-EXPO Klub is megjelenik önálló standdal, ahol grafológiai elemzést is végzünk. A reklám-propaganda és a partnerek szervezése is a fókuszban van. Az Ásványsziget is nagyszerű lesz, önálló teremben, Lelkes András és csapata szervezésében. A következő rendezvényünk a Testvér-Fesztiválok Fóruma kifejezetten jó reklám-propaganda háttérrel erősödik most.

Újítók és Feltalálók Napja – október 12.
Az EU-EXPO Innováció napja egyben az Újítók és Feltalálók Napja. Fontos, kreatív fejlesztésekre fókuszálunk. A kibernológia is témakör,

Rendezvényeink szervezésében is alkalmazzuk a kibernológia tudományát – szeptember 25.
Az EU-EXPO, a Szépség Világnapja, a Testvér-Fesztiválok Fóruma, a Dialektikus idealizmus, a Diákok és Vállalkozók Fóruma, a Kormányzati Tanácsadó Jósda működését, partnerek szervezését a kibernológiai elővizsgálatok alapján még sikeresebbé tehetjük. Októberben ezt intenzíven folytatjuk. Megvizsgáljuk a potenciális partnereink honlapjait, a tévé reklámokat is. A konklúziókat a Kibernológusok Fórumán elemezzük, november 23-24.

Kezdődjön jól az iskola! – szeptember 1.
A szellemi a testi és a közösségi élet fantasztikus színtere az iskola. Fontos, hogy jól kezdődjön, ami erős, pozitív impulzust ad a tanuláshoz, a fejlődéshez.

Kibernológiai tanácsadó szolgáltatást szervezünk – augusztus 18.
Sok partnerünknél, de még ismeretlen vállalkozóknak is hasznosak lesznek a tanácsaink. Ezért már ősszel egy aktív csapatot szervezünk, mely a komplex feladatokat el tudja látni.

Crossing-parti tanácskozást tartunk az Ásványbörzén – július 17.
A rendezvényeken meg tudunk jelenni, segítünk a szervezésben is, és az Európai Fiatalok Szövetsége Aktivista klubjainkat sokszor jó rendezvényeken celebráljuk. Ezzel mindenki jól jár, hiszen, akik eljönnek nekik hasznos a klubtagsági megbeszélés, és az adott rendezvény is érdekes lehet számukra. Mi meg bővíthetjük köreinket. Az idei Lurdy-házi Lelkes Ásványbörzén még az EU-EXPO klubunkat, a Diákok és Vállalkozók Fórumát, a Kibernológusok Társaságának tanácskozását is megszerveztük.
Konklúziók, eredmények:

Rendezvényeket is támogatunk tanácsainkkal – július 5.
A kibernológia komplex tudománya jó alapot biztosít ahhoz, hogy a partnereink rendezvényeinek honlapjait elemezve felismerjük és megoldjuk a problémákat, fejlesszük a kapcsolatokat, műsorokat, reklám-propagandát. Az Európai Fiatalok Szövetsége, a Diákok és Vállalkozók Fóruma, az Európai Sajtószövetség és a Testvér-fesztiválok Fóruma, az EU-EXPO égiszében is használjuk ezt a kezdeményezésünket.
A grafológiát is fejleszteni szándékozunk, különösen grafojóslás és a grafoterápia terén.

Megjelenünk az Életmód expón – június 12-13.
Önállós standunkon a grafológiai elemzés kapcsán is publikáljuk az Alaptételeinket, és a kibernológia tudományát is propagáljuk. Partnerek szervezésére is nagyon alkalmas ez a rendezvény a Lurdy Konferencia Központ szervezésében. Az Ásványsziget termékeinek jó használhatóságát ugyancsak exponáljuk. A grafológia továbbfejlesztésre is fókuszálunk.

Kibernológiai tanfolyamokat is szervezünk – június 1.
Megalapozott tudományunk terjesztése is fontos célunk. A komplex kibernológiai tanfolyamunkon az alap a grafológiai ismeretek, az informatika, a szociál-pszichológia, és nagyon fontos egy jó ideológiai, világnézeti alap – a Dialektikus idealizmus. Mindezekről a klubjainkon, a partijainkon is szó lesz. Premier információkat a június 7-i Partner és Média-partinkon prezentálunk. Az első tanfolyamunkat még ősszel megtartjuk. Előadóinkat be tudjuk szervezni, hiszen a kibernológia nagyon érdekli a szakmát.

Pártok honlapjának kibernológiai elemzése -május 7.
A politikai pártok honlapjai már nagy mértékben leképezik a párok mentalitását, viszonyulásait, kapcsolatiságát, szemléletét, értékrendszerét is. Ezért a honlapok kibernológiailag is jól elemezhetőek. A jövő évi választások előtt fórumokat is szervezünk, melyeken prezentáljuk elemzéseinket, és a javaslatainkat is. Start fórumot 2021 júniusában tartunk. A meghívottak a politikusok és természetesen a Kibernológusok Társaságának tagjai.

Kibernológia újdonságai a TesTudaT Konferencián – március 25.
A kibernológia tudománya, hasonlóan más tudományágakhoz, folyamatosan fejlődik. A TesTudaT Konferencián bemutatásra kerül a spiritualizmussal kapcsolatos nagyon fontos ismeretünk is. A szellemvilágban vannak jó és rossz szellemek. De mi elsődlegesen jókkal, az angyalokkal foglalkozunk, az ő világukat szeretnénk javítani, fejleszteni,  szoros együttműködésben az angyalokkal, a jó istenekkel. Az internet ebben is a segítségünkre van, kihasználjuk.

A grafológia egyik fontos on-line szolgáltatásunk – március 11.
A kibernológia a grafológia és a kibernetika szintéziseként hoztuk létre. A kézírás elemzése, a grafoterápi, a grafojóslás nagyon hasznos szakterületünk, ezért kifejlesztjük az on-line, face time videós grafológiai elemzésünket.  Különösen szervezeteknek, vállalkozóknak, sportolóknak, művészeknek, diákoknak lesz majd nagyon hasznos ez a szolgáltatásunk. A módszerünk nagyon egyszerű: on-line Face time (telefonosan) lehet jelentkezni, és kb fél oldal kézírást bemutatni az érdeklődőknek.
Az elemzés – nagyon szigorú az etikánk, a bizalmas információkat csak a duktornak mondjuk el – lehet rövid, két-három konkrét kérdésre fókuszáló. Lehet bővebb és teljes, kb. fél órás elemzés. A cégeknek is nagyon tudjuk ajánlani a különböző feladatok, pozíciókra alkalmasság vizsgálata grafológiával nagyon jó.
Politikai pártoknak, önkormányzatoknak ugyancsak hasznos lesz ez, hiszen a honlapjuk kibernológiai elemzésével is tudjuk kombinálni komplex szolgáltatásainkat.
Start: 2021. április 2. A részletek a Grafológia aloldalunkon található. Elemzés céljából kapcsolat a grafológussal:
0670-2260641 * efiszeya@gmail.com * Szilvásy Péter témagazda, okl. grafológus.

Testvér-Fesztiválok Fórumának előkészítése – február 28.
A jó rendezvényeket leginkább a honlapjuk elemzésével tudjuk kiválasztani, és a megfelelő kapcsolatiságot is kibernológiai elemzéssel tudjuk jól konkretizálni. A Testvér-Fesztiválok Fórumának szervezésében a Kibernológusok Társasága is részt tud venni, sőt nagyon jó propaganda lehetőségünk is van e témában.

A kibernológia hasznossága a vállalkozás és a művészet világában – február 8.
Tudományunkat akkor tartjuk igazán hasznosnak, ha a gyakorlati életben is van jótékony hatása. Ezért ebben az évben különösen fókuszálunk az EU-EXPO támogatására hasznos tanácsainkkal. Az EU-EXPO Különleges termékeit előállító és forgalmazó cégeket, vállalkozókat kibernológiailag is teszteljük – hatékonyság, megbízhatóság fontos szempontok lesznek. A március 25-én megszervezésre kerülő XV. TesTudaT Konferencián is napirend lesz a kibernológia helye és szerepe a XXI. szézad tudományában, a gazdasági és a politikai életben. Minderről tárgyalunk az előkészítő tanácskozásainkon.

Évnyitó-partinkon, január 21-én a Kibernológia tudományának fontos részeit is megbeszéljük, valamint az expanziónk, propagandánkat is megtervezzük.

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!