Hírek, események – 2021. I. félév

Kibernológia újdonságai a TesTudaT Konferencián – március 25.
A kibernológia tudománya, hasonlóan más tudományágakhoz, folyamatosan fejlődik. A TesTudaT Konferencián bemutatásra kerül a spiritualizmussal kapcsolatos nagyon fontos ismeretünk is. A szellemvilágban vannak jó és rossz szellemek. De mi elsődlegesen jókkal, az angyalokkal foglalkozunk, az ő világukat szeretnénk javítani, fejleszteni,  szoros együttműködésben az angyalokkal, a jó istenekkel. Az internet ebben is a segítségünkre van, kihasználjuk.

A grafológia egyik fontos on-line szolgáltatásunk – március 11.
A kibernológia a grafológia és a kibernetika szintéziseként hoztuk létre. A kézírás elemzése, a grafoterápi, a grafojóslás nagyon hasznos szakterületünk, ezért kifejlesztjük az on-line, face time videós grafológiai elemzésünket.  Különösen szervezeteknek, vállalkozóknak, sportolóknak, művészeknek, diákoknak lesz majd nagyon hasznos ez a szolgáltatásunk. A módszerünk nagyon egyszerű: on-line Face time (telefonosan) lehet jelentkezni, és kb fél oldal kézírást bemutatni az érdeklődőknek.
Az elemzés – nagyon szigorú az etikánk, a bizalmas információkat csak a duktornak mondjuk el – lehet rövid, két-három konkrét kérdésre fókuszáló. Lehet bővebb és teljes, kb. fél órás elemzés. A cégeknek is nagyon tudjuk ajánlani a különböző feladatok, pozíciókra alkalmasság vizsgálata grafológiával nagyon jó.
Politikai pártoknak, önkormányzatoknak ugyancsak hasznos lesz ez, hiszen a honlapjuk kibernológiai elemzésével is tudjuk kombinálni komplex szolgáltatásainkat.
Start: 2021. április 2. A részletek a Grafológia aloldalunkon található. Elemzés céljából kapcsolat a grafológussal:
0670-2260641 * efiszeya@gmail.com * Szilvásy Péter témagazda, okl. grafológus.

Testvér-Fesztiválok Fórumának előkészítése – február 28.
A jó rendezvényeket leginkább a honlapjuk elemzésével tudjuk kiválasztani, és a megfelelő kapcsolatiságot is kibernológiai elemzéssel tudjuk jól konkretizálni. A Testvér-Fesztiválok Fórumának szervezésében a Kibernológusok Társasága is részt tud venni, sőt nagyon jó propaganda lehetőségünk is van e témában.

A kibernológia hasznossága a vállalkozás és a művészet világában – február 8.
Tudományunkat akkor tartjuk igazán hasznosnak, ha a gyakorlati életben is van jótékony hatása. Ezért ebben az évben különösen fókuszálunk az EU-EXPO támogatására hasznos tanácsainkkal. Az EU-EXPO Különleges termékeit előállító és forgalmazó cégeket, vállalkozókat kibernológiailag is teszteljük – hatékonyság, megbízhatóság fontos szempontok lesznek. A március 25-én megszervezésre kerülő XV. TesTudaT Konferencián is napirend lesz a kibernológia helye és szerepe a XXI. szézad tudományában, a gazdasági és a politikai életben. Minderről tárgyalunk az előkészítő tanácskozásainkon.

Évnyitó-partinkon, január 21-én a Kibernológia tudományának fontos részeit is megbeszéljük, valamint az expanziónk, propagandánkat is megtervezzük.

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!