Hírek, események – 2020 II. félév

Különleges konferenciát szervezünk – október 13.
A kibernológia tudományát, alkalmazási területeit egy kreatív konferenciával is fejleszteni fogjuk. A meghívott szakemberekkel tanácskozásokon a specifikációinkat is bővíthetjük. A részleteket megbeszéljük a Kibernológusok Társaságának fórumain.

A kibernológia használhatóságát teszteljük a koronavírus-járvány ellen – szeptember 3.
A különleges vizsgálatunkban az illetékes kommunikációkat, az egészségügy honlapjait is elemezzük. Felvetődött annak alapos gynúja, hogy a koronavírusok démonok (negatív szelleme) leképződése, és a démonok pedig a Sátán derivátumai. Mindezek alapján az ellenszerek kifejlesztésére is koncentrálunk. A részleteket megbeszéljük a fóumunkon, szeptember 12-én.

“Alaptételeink” fontos részét képezi a Dialektikus idealizmusnak – augusztus 4.
A XXI. század ideológiájának kidolgozott “Dialektikus idealizmus” egyik fontos része az “Alapelveink”. A Lélekkutató Intézet és az Európai Fiatalok Szövetsége égiszében megalkotott ideológia nagyon jó alap a mai világban, társadalmunkban, közösségeinkben, magánéletünkben egyaránt. A szeptember 12-i Before-partin is lényeges téma lesz a Dialektikus idealizmus és propagálása.

A kibernológia tudományát prezentáljuk az MTA-nak is – július 7.
A mai tanácskozásunk egyik témája, hogyan érdemes prezentálni a kibernológia tudományát az MTA-nak és az egyetemeknek. Egy konferencia megszervezését is hasznosnak tartanánk.

Komplex elemzést indítunk a kormany.hu honlapról – július 1.
Jelentős mértékben leképződik a kormány mentalitása, viszonyulásai a kormany.hu és a köztévé híradóiban is. Nagy disszaonanciákat figyelhetünk meg, ezért egy szakmai tanácskozásunkon megtárgyaljuk a részleteket, és azt is, kiknek, hogyan, miképpen publikáljuk a tanulmányunkat.

Az EU soros elnöke Németország 2020 második felében
Sok sikert kívánunk felelősségteljes munkájukhoz!