Hírek, események – 2020 II. félév

Kibernológia és a divat – december 30.
Az ember személyisége nagy mértékben a ruházatán is jelentkezik. És interaktivitásban van egymással: a ruha vissza tud hatni a viselőjére. Hogyan, miképpen? Ezek is témáink lesznek a fórumainkon.

A szórakozás-kultúránk fejlesztése a kibernológiával – december 5.
A fórumunkon összehasonlító elemzést is végzünk: megnézzük milyenek voltak az 5, 10, 15, 20, 30, 40 évvel ezelőtti szórakoztató rendezvények plakátjai. A tendenciát könnyú lesz megállapítani. A dicsőséges szocializmusban, a nyolcvanas években sokkal vidámabb világot élhettünk. A mostani konfliktáló társadalmi rendszerben a szórakozás degradálódott, az erotikus rendezvények meg is szűntek. A kibernológia segítségével a háttérmanipulációkat is fel tudjuk tárni. A Kibernológusok Tanácskozásán a konklúziók publikálásáról is dönteni fogunk. A részleteket a 2021. január 21-i évnyitónkon prezentáljuk.

Expó-innováció a kibernológia segítségével – november 6.
Az EU-EXPO és A Szépség Világnapja After-partiján az innováció témakörünkre kiemelten fókuszáltunk. A kibernológia módszerei, alaptételei nagyban segítenek a mai komplex világunkban. A lényeg, hogy a közösségépítésben, a rendezvények megtervezésében és szervezésében is hasznos a kibernológia tudományának alkalmazása. A Kibernológiai Fórumunkon prezentáljuk a részleteket.

Különleges konferenciát szervezünk – október 13.
A kibernológia tudományát, alkalmazási területeit egy kreatív konferenciával is fejleszteni fogjuk. A meghívott szakemberekkel tanácskozásokon a specifikációinkat is bővíthetjük. A részleteket megbeszéljük a Kibernológusok Társaságának fórumain.

A kibernológia használhatóságát teszteljük a koronavírus-járvány ellen – szeptember 3.
A különleges vizsgálatunkban az illetékes kommunikációkat, az egészségügy honlapjait is elemezzük. Felvetődött annak alapos gynúja, hogy a koronavírusok démonok (negatív szelleme) leképződése, és a démonok pedig a Sátán derivátumai. Mindezek alapján az ellenszerek kifejlesztésére is koncentrálunk. A részleteket megbeszéljük a fóumunkon, szeptember 12-én.

“Alaptételeink” fontos részét képezi a Dialektikus idealizmusnak – augusztus 4.
A XXI. század ideológiájának kidolgozott “Dialektikus idealizmus” egyik fontos része az “Alapelveink”. A Lélekkutató Intézet és az Európai Fiatalok Szövetsége égiszében megalkotott ideológia nagyon jó alap a mai világban, társadalmunkban, közösségeinkben, magánéletünkben egyaránt. A szeptember 12-i Before-partin is lényeges téma lesz a Dialektikus idealizmus és propagálása.

A kibernológia tudományát prezentáljuk az MTA-nak is – július 7.
A mai tanácskozásunk egyik témája, hogyan érdemes prezentálni a kibernológia tudományát az MTA-nak és az egyetemeknek. Egy konferencia megszervezését is hasznosnak tartanánk.

Komplex elemzést indítunk a kormany.hu honlapról – július 1.
Jelentős mértékben leképződik a kormány mentalitása, viszonyulásai a kormany.hu és a köztévé híradóiban is. Nagy disszaonanciákat figyelhetünk meg, ezért egy szakmai tanácskozásunkon megtárgyaljuk a részleteket, és azt is, kiknek, hogyan, miképpen publikáljuk a tanulmányunkat.

Az EU soros elnöke Németország 2020 második felében
Sok sikert kívánunk felelősségteljes munkájukhoz!