Hírek – 2020. I. félév

A monoteista vallások kibernológiai elemzése hasznos lesz – június 29.
Komoly fórumot is szervezünk, hogy érdemben megvitassuk a monoteizmus dogmatikáinak ellentmondásosságait. A prezentációk, a papi beszédek, a tévé műsorok kibernológiailag jól elemezhetőek. A disszonanciák forrásaira is visszakövetkeztethetünk. Persze tanulunk is ezekből, annak érdekében, hogy jól megalkossuk ideológiánkat, a Dialektikus idealizmust. A júliusi találkozónk után publikáljuk a részleteket.

Szervezeteknek, cégeknek, rendezvényeknek is adunk majd tanácsokat – június 14.
A kibernológiai elemzés nagyon hasznos lehet a gazdasági élet szereplőinek. Ha figyelembe vesszük az Alaptételeinket, akkor egy jó irányú változtatásnak – például az emblémában, a megjelenésben, a stílusban – valósan nagy haszna, eredménye is lesz. A visszajelzéseket, a tapasztalatokat fórumainkon megbeszéljük, és a konklúziók alapján még tovább tudunk fejlődni. Az EU-EXPO komplex rendszerének megvalósítását is tudjuk segíteni.

Megújítjuk az ezotériát, a spiritualizmust – június 6.
Különleges fórumokat szervezünk ősszel, az EU-EXPO idejében is, a kibernológia tudománya égiszében, annak érdekében, hogy továbbfejlesszük az ezotériát is.
Kiemelten fontos témánk: a digitalizáció és a szocializáció interakciója, tendenciái, korrekciói, fejlesztése. A túlvilággal való kapcsolatunk is a fókuszba kerül.
A Kibernológusok Társaságát ezen koncepciónkkal fogjuk bővíteni.
A részleteket megtanácskozzuk a klubpartijainkon is.

Az Internet Világnapja – május 18.
A Nemzetközi Távközlési Egyesület 2002-ben kezdeményezte az internet világnapjának bevezetését. Napjainkra a legtöbb ember számára napi rutinná vált az internet használata. 2019-ben hazánkban a 16–74 évesek 75, az unióban 79%-a böngészett napi rendszerességgel a világhálón: többek között egészséggel kapcsolatos információkat kerestek, telefonáltak vagy állást kerestek.
Az internet az emberiség öt legintelligensebb találmányainak egyike.

Európa ünnepe – május 9.
Budapesten, a Szabadság téren tartjuk a központi ünnepséget. Tanácskozást is tartunk a terveinkről, az EU fejlesztéséről, az Olimpia Szépe választás is témánk lesz, castingot is tartunk. Az EU-EXPO stratégiai fontosságú témánk, a részleteket már megterveztük, most a szervezéssel foglalkozunk .Az Európai Fiatalok Szövetsége közösségének építése megalapozott, Alapelveinket validáltuk. A XXI. század világnézetét, a Dialektikus idealizmust is megalkottuk, most a publikáción van a hangsúly. A szórakozás-kultúránkat Laharo-party és Quantum-diszkó is erősíti. Éljünk egyre jobban, sikeresebben! Az Európai Unió illetékes szerveivel való kapcsolatfelvételünkre különösen fókuszálni fogunk.
A kibernológia tudományáról külön szakmai fórumot is szervezünk. A Magyar Tudományos Akadémia illetékeseinek is prezentáljuk a kibernológia hasznát, jelentőségét, komplex tudományát.

Hogy mit ünnepelünk, hogyan, az nagy mértékben jellemző a világnézetünkre, a mentalitásunkra, a kapcsolatainkra is! A Kibernológia 1. Alaptétele jól értelmezhető, ha megvizsgáljuk az ünnepek és az ünneplők relációit.

XV. TesTudaT Konferencia – március 25.
A rendkívül fontos témáink egyike a Kibernológia 6. alaptételének ismertetése. Megbeszéljük még a digitalizáció hatását a társadalomra, a szocializációra. A XXI. század világnézetének, a Dialektikus idealizmus részleteit is megtárgyaljuk, a publikását is. Fontos tervünk, hogy a Kibernológusok Társaságát továbbfejlesszük.

A politikai mentalitás leképződésének elemzése – március 3.
A pártok, pártvezetők mentalitását a kommunikációik elemzésével jól megismerhetjük. Például a közmédia híradóiban dominálnak a szennyhírek. Ez jól jelzi, hogy a miniszterelnök, pontosabban a Fidesz jelenlegi elnökének, Orbán Viktornak van több jellemtorzulása: szadista és cezaromániás.
Az ellenzéki pártok ideológiailag nagyon korlátozottak, bénák. Ez jelzi, hogy a manapság “divatos” ókori mesekönyvek (Biblia, Korán, stb.) ráült az agyukra, blokkolja a logikájukat. Nem is tudnak érdemben szembeszállni a diktatórikus O1G-vel és bandájával. Ám, ha újra magukhoz térnének, akkor le fogják söpörni a politika pástjáról a most regnáló, destruktív Fidesz-KDNP kabinetet.
Várhatóan az idei tavasz megújulást, fejlődést hoz – reméljük!

A biztonságos internet napja – február 11.
Az internet nagy mértékben megkönnyíti, megszépíti az emberiség életét – feltéve, ha jól használjuk. Persze vannak olyan gonoszok, akik manipulálnak annak érdekében, hogy a pitlák hatalmukat exponálják. Ám, a többség, tisztességes, normális felhasználó. E napon a pozitív internetezőket exponáljuk!

A Kézírás Napja – január 25.
Az emberiség öt legintelligensebb alkotásainak egyike a kézírás, melynek elemzése a grafológia tudományát adja.  A kibernológia pedig a grafológia új dimenziója, integrálva a kibernetikával. A Kézírás napján írjunk jobb és bal kezünk kel is, nagyon hasznos! Különleges újításunk: két kézzel írás 3  dimenzióban!

A magánélet kibernológiája – január 9.
életünk legfontosabb része a magánéletünk. A racionalitás mellett van emócionalitás, szex, együttműködés is. E téren a kibernológia használhatóságát elkezdjük kutatni. A javaslatokat, ötleteket szívesen fogadjuk. Az Évnyitó partinkon, január 20-án és a XV. TesTudaT Konferencián is tanácskozni fogunk e fontos témakörről.

Sikerekben gazdag, boldog új évet, új évtizedet kívánunk!
Továbbfejlődve haladunk előre.