Különleges kísérlet

A kibernológia tudománya még elég újnak számít, éppen ezért nagyon fontos, hogy újabb és újabb lehetőségeket találjunk meg, dolgozzunk ki – ahol értelme van a kibernológiának.

A 2017. júliusi tanácskozásunkon megállapodtunk, hogy megvizsgáljuk kibernológiailag a társadalmi rendszereket és a domináns vallásokat.

Elemzésünk tárgyait képezik a nyilvános publikációk, prezentációk, filmek. Megnézzük a Magyar Népköztársaság Alkotmányát és összevetjük a mostanság aktuális Alaptörvényt is.

A Biblia, a Talmud és a Korán is a fókuszpontunkba kerül. Nagyon hasznos lesz feltárni, hogy az iszlamista őrült diktátorok milyen módon deriválódtak a vallásból.

A Bibliáról tudni kell, hogy az ókorban íródott. Kvázi egy ókori mesekönyv. Sok félrefordítás is van, és sok olyan dogmát is tartalmaz, amelyekről már kiderült, hogy nem igazak, értelmetlen a betartásuk, mert a világnézetünket degradálják.
A katolikus.hu oldal elemzése is visszaigazolta ezeket az állításainkat.
Súlyos problémának tartjuk, hogy nem lehet érdemben kommunikálni katolikus vezetőkkel, csak azoknak, akik benne vannak a körükben.

A Mózesi 10 parancsolat, lehet hogy akkor aktuálisak voltak, de mára már sokkal jobbakat tudott az emberiség megkomponálni arra, hogyan kell, érdemes az embernek élnie, viselkednie. ATeremtés könyvében súlyos logikai hibák is vannak. Közöttök az egyik leglényegesebb az, hogy a Napot csak egy égitestnek, világítónak deklarálja, pedig a Nap a földi élet forrása. Ráadásul a Napot a növények teremtését követő második napon hozta létre az Isten. Ez pedig ugyancsak logikai és metodikai hiba. Hiszen ezek szerint a növények tudnának élni sötétben is. A Biblia mint egyfajta kiinduló feltételezés lehet a világról, amit azonban a tények, a tapasztalatok már régen felülírtak.

A Korán is sok súlyos hibát tartalmaz. Az egyik ilyen, hogy az istennői princípiumot, a több isten létezését nemcsak lecsalja, hanem diktatórikusan elnyomja ezen életképeket. A valóságot jelentősen abberrálja ez a monoteista vallás is. Szignifikáns manifesztációja a nők ledegradálása, eltakarása az öltözékükben. Másodrangúnak vannak kezelve. A monoteizmus zsákutcájának az iszlám a végállomása. Érdemes visszafordulni, és a tapasztalható élettel összhangban lévő vallást, filozófiát, világnézetet érdemes követni.

Konklúzió:
Az Európai Fiatalok Szövetsége Alapelvei jól összefoglalják az életünk lényegét, az egyéni, a családi, párkapcsolatokat életet, a közösségben való jó élet lényegét, és a túlvilági szférák létezést. Dogmáktól mentes, mert ha valamelyik tételről kiderülne, hogy tévedés, akkor a korrekcióra van mód.

Ugyancsak izgalmas összevetni az Alaptörvényt, annak mentalitását, struktúráját, konzisztenciáját a dicsőséges szocializmus, a nyolcvanas évek Alkotmányával. Az Alaptörvény eleve hazug manipulációval indít, és különösen az U cikk, amelyben gyakran szerepel egy őrült, paranoistákra jellemző hazugság: a “kommunista diktatúra”. Mivel kommunizmus még nem volt Magyarországon, és ráadásul a kommunizmus és a diktatúra egymást kizáró fogalmak, ezért állítható, hogy akik kitalálták az Alaptörvényt, valójában egy feudalista restaurációval próbálkoznának. Eleve kudarcra vannak ítélve, mert a múltat nem lehet visszaállítani. Orbán Viktor idegösszeomlása emiatt nagyon valószínű.

A vizsgálatsorozatunkat még ebben a hónapban elindítjuk, és az első eredményeket, összegezve 2017. november 7-én, a Kommunizmus Konferenciánkon publikáljuk.

Az elemzéseket a Kibernológusok Társaságának égisze alatt folytatjuk le.

(A pitlák fideszesek spamelték ezt a cikkünket. – 2017-08-13)

Budapest, 2017-07-11 * 11-1

2 hozzászólás

  • Megdöbbentő és nagyon igazak az it leírtak! Szerintem is kellene egy jó világnézet, vallás, amit lehet is, érdemes is hinni, követni! Gratulálok a szerzőknek!

Comments are closed.