Újabb lehetőségek

A kibernológia tudományát, alaptételeit több éven keresztül teszteltük, és bebizonyosodott, hogy tényleg a XXI. század karakterológiai tudományainak egyik legjelentősebbike.

A 2017-es tanácskozásainkon felvetődött, hogy nem csak leíró, elemző tudomány, hanem tervező, szervező aspektusai is vannak a kibernológiának.

A rendezvények megtervezés, szervezése, menedzselése állt a fókuszunkban: hogyan lehet egy jó kezdeményezéshez megfelelő partnereket, támogatókat és közönséget szervezni a kibernológiai alapismeretek alkalmazásával.

Kiderült, hogy a partnerek kiválasztásában 90%-os megbízhatósággal működik azáltal, hogy egy adott rendezvény honlapjának elemzése után a potenciális partnereket a honlapjaik elemzése alapján választottuk ki, és a megfelelő stílusban kommunikáltunk a forrással.

Ez nagyon jól bejött, és a rendezvények szervezésénél, reklám-propagandában is igénybe vettük a kibernológiát.

Kifejezetten hasznos volt!

A happy end-et a rendezvények helyszínének berendezése kibernológiai módszerekkel jelentette.

Most a következő lépésünk az, hogy az értékesítési feladatokban is alkalmazzuk a kibernológiát. Megjósolható, hogy e szakmának is lényeges javulását eredményezheti a kibernológia.

A tapasztalatainkat, a konklúziókat a nyár Kibernológiai Fórumon összegezzük.

Különösen az EU-EXPO, a Szépség Világnapja, a Görögdinnye-fesztivál, a az Európai Testvérfesztiválok Hálózata, a Rekreációs Táborok sikeres megszervezésére koncentrálunk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.