Kibernológia és a tai chi

A Tai chi világnapon harmadszor tartunk előadást a kibernológiáról. Ez nagyon jót jelent. A mostani alkalommal ismét lényegesen újítunk: a Kibernológia Alaptételeinek ismertetése mellett konzultációt szervezünk arról, hogyan lehet az informatikát és az energetikát, a chit társítani az egészségünk megőrzése érdekében.

Különleges chi-gyakorlatokat komponálunk, melyeket érdemes csinálni számítógépelés közben is. Például a fejkörzést, a hasizom feszítést. A chi ilyenkor megélénkül és hasznunkra tud válni.

Szó lesz az Atlasz-korrekció fontosságáról is. Hiszen az első nyakcsigolyánk, ami tartja a koponyánkat, fontos szerepet tölt be a fej, agy és a törzs kapcsolatában. AZ energiaáramlás is jobb, ha helyén az Atlaszunk!

A Tai chi napot idén is Sifu Scherflek József és csapata szervezi, 2018. április 28-án, a Janikovszky Éva Általános Iskolában, a IX. kerületben, a Kádár János sugárúton.

Reméljük, hogy ismét lényegesen tudjuk fejleszteni és népszerűsíteni a kibernológiát, a XXI. század karakterológiai diszciplínáját, a grafológia új dimenzióját. Előadó: Szilvásy Péter témagazda, kibernológus.

Budapest, 2018. 04. 27.

Konklúziók: A testünkre is kell figyelnünk és a tudatunkra is. A kettő egyensúlya nagyon fontos.
Feladat: a mai kornak megfelelő testi gyakorlatokat kell kifejlesztenünk, a szellemi, tudati komponensek figyelembevételével, valamint az erotikával.

Ajánljuk, hogy ha intenzíven számítógépezel, akkor óránként 5-10 percet foglalkozzál testedzéssel is!

Budapest, 2018. április 28.