Megújultunk a Grafológusok Konferenciáján

A kibernológia, ami a XXI. század karakterológiai diszciplínája, a grafológia új dimenziójának is számít. A lényeg, hogy az internetes publikációk, plakátok, más emberi alkotások szisztematikus és intuitív elemzésével tudunk adekvátan következtetni a forrás viselkedésére, jellemére, kapcsolatiságára, eredményeire is.

A Magyar Írástanulmányi Társaság őszi konferenciáján – 2017. november 18. Lurdy Konferencia Központ – a kibernológiáról is fogunk szót ejteni szakmai körökben. Mér elég jól látszik, hogy tényleg korrekt tudománnyá fejlesztettük a kibernológiát, és érdemes expandálni, nagyobb, tudományos szakmai körben is megismertetnünk fontos lenne.

Azonban egy lényeges megújulásnak még előtte állunk. Kérdés, hogy mennyire viszi előre az emberiséget a digitalizáció? Erre kibernológiilag is választ szeretnénk kapni.

Tudományos hipotézisünk:
Ha az emberi (közösségi) alkotásokból vissza tudunk következtetni a forrásra (karakter, kapcsolatiság, tendenciák stb.), akkor lehet-e, és ha igen, akkor hogyan visszakövetkeztetnünk az istenre, istenekre?
Ennek folyománya: ha fejlődik az ember, akkor az isten is, és viszont.

Budapest, 2017-11-18